lauantai 23. toukokuuta 2015

Melkein all-inclusive albergue?


Eilen sattui silmään mainos uudesta alberguesta Pedrouzossa. Kympillä kehon painon mukaan muotoutuva patja, tilavat sängyt, jokaisella oma pistoke ja lukuvalo...
Sinne saimme jopa meilillä varattua punkat, vastaus tuli parissa tunnissa, englanniksi. 

Päivän vaellus oli uudenlainen kokemus - mentiin kuin ison talon porsaat, rivissä. Väkeä paljon, sillä pitkänmatkan vaeltajien lisäksi liikkeellä olivat myös paikalliset viikonloppuvaeltajat ja caminoturistit busseineen ja päiväreppuineen. 

Mainoksessa oli myös sauna ja pitihän se kokeilla, nythän on lauantai. Tilava löylyhuone sisäänkäynnillä suoraan käytävältä, Harvian kiuas ja jopa löylykiulu vesineen. Ihan lämmin paikka ja löylyäkin heitettiin, vaikka yleensä kokemuksemme mukaan se on Euroopassa kiellettyä. Venyteltiin saunan lämmössä. Ihana raukeus! Maksoimme 6 euroa kolmesta vartista ja muilla asukkailla riitti ihmettelemistä. 

Myös pyykit saatiin lopulta pestyiksi ja kuivatuiksi, vaikka bussivaeltajat olivatkin kiskoneet ne ulos koneesta kesken ohjelman. 


Olimme lähes ensimmäisinä paikalla, seuraavaksi tuli bussilastillinen häärääviä vaeltajia jostain itäisen Euroopan maasta ja loppuillan aikana paikka täyttyi. Sain yläpuolelleni arviolta 120-kiloisen italialaisen. Toivottavasti sänky kestää. 


Lähipäivät ovat muuten järjestyksessä, mutta ALSAn bussilippuja Bilbaoon emme onnistuneet varaamaan, ohjelma ei hyväksynyt korttimaksuani. Pitänee huomenna vierailla bussiasemalla henk koht liput ostamassa. 

Huomenna on viimeinen vaelluspäivä. Se tuntuu oudolta, tosi oudolta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti