lauantai 20. lokakuuta 2012

Society for Local Integrated Development

Vierailimme tänään Patanissa, Solid-järjestössä. Dr Kharki oli äskettäin Suomessa kertomassa järjestönsä työstä nuorten seksuaaliterveyden alalla ja kutsui toimistolleen tavatessamme. Järjestö on sekä Väestöliiton että LSV:n avustuskohde. Se työskentelee nuorten parissa opettaen opettajia toimimaan oikein kasvattajina terveyteen ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa sekä suoraan nuoriin liittyvissä seksuaaliterveysprojekteissa. LSV tukee mm parisuhdeväkivallan vastaista kampanjaa. Vierailusta voisin kertoa paljonkin, mutta säästän Syklin lukijoille.
Järjestöllä on Healthy Food -niminen ravintola. Siellä opetetaan syömään oikein ja terveellisesti. Oven suussa on vaaka ja seinälle maalattu pituus-painotaulukko. Tekis hyvää suomalaisillekin... Ei uskoisi, mutta täälläkin roskaruoka on uhka erittäin terveelliselle ja makoisalle nepalilaisruualle. Siihen saimme taas kerran tututstua, tällä kertaa siis
HF -ravintolassa. Riisiä, mausteisiä kasvis- ja kana-mössöjä, kastikkeita etc. Matkalaukkuun on jo hommattu erilaisia masaloita sekä keittokirja. Kotona kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti