maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viimeinen viikko...

Tuntuu lähes uskomattomalta, että viikon kuluttua, toivottavasti, olemme Pariisissa, kenties jo koneessa lennolla Biariziin. Blue1:ltä tuli muistutus varatusta lennosta, ensimmäisen yön majapaikasta sähköpostilla vahvistus yösijasta majatalossa.

Olohuone alkaa täyttyä repuista, vaatteista, kengistä ja kymmenistä muista pienistä muistettavista asioista. Ennen viikonloppua on käytävä vielä tavarat läpi, että ehtii tehdä viime hetken hankintoja, jos tarvis. Onneksi aloin etsiä kaapeista vaellushousujamme: ei missään! Sitten muistimme, että vein ne syksyllä maalle ompelukoneella lyhennettäviksi. Sieltä ne löytyivät ja tuotiin kaupunkiin, lahkeet käännettyinä.

Kuusi puolikasta akvarellinappia pakkasin pieneen peltirasiaan, paperin silppusin postikortin kokoisiksi paloiksi. Mietin kaikkea tarpeellista, mukaan otettavaa: korvatulpat, lääkkeitä, laastaria, pyykkipoikia, kuminauhaa, hakaneuloja, pesuainetta, otsalamppu... Ja kaikki pitää saada sopimaan alle kymmeneen kiloon. Onneksi ihan kaikkea ei tarvita molemmille omaa, se ehkä vähän tasaa kuormaa.

Kivetkin muistettiin, rautaristille jätettäväksi. Niiden mukana sinne voi jättää taakkaa, jota arjessa kantaa, ajatuksissa muidenkin taakkoja.

2 kommenttia:

  1. Kiitos linkistä tänne! Jopas on ollut kolhuja - usko koetuksella :)
    Päivitätkö blogia matkan varrelta?

    VastaaPoista
  2. Muistahan pitää huolta nilkasta ja jättää loput huolet rantakadulle, mielellään parvekkeelle niin tuuli puhaltaa ne mennessään. Nauttikkaahan reissusta ja päivittäkää blogia ahkerasti!

    VastaaPoista